Fesztivál Bólyban

2024.07.22. 21:00

Hamarosan ismét rotyog a paprikás a réten

Wald Kata

Még egy hónapon keresztül, augusztus 23 -ig fogadja az idei, 25. Csirkepaprikás-főző fesztiválra jelentkezők asztalfoglalásait az Erzsébet Vigadó. A hagyományoknak megfelelően a rendezvényt a Kántor-réten tartják.

A szeptember 7-i gasztronómiai és kulturális fesztiválon az asztalok dekorációja zsűrizésen vesz részt, az első három helyezett értékes ajándékban részesül.

A csirkepaprikások készítése 15 órakor indul - a délután folyamán az asztalok között a Band Of StreetS muzsikál. A gyerekek 15.30-tól mesebeli utazáson vehetnek részt a regék birodalmában a Fonogram-díjas Veronaki zenekarral. Este, 19 órai kezdettel Simply the best címmel Tina Turner emlékkoncertet hallhat a közönség - a Rock and Roll királynőjeként ismert, tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő életművét felölelő koncerten közreműködik Király Linda, Koós Réka, Szirota Jennifer, Gudics Máté, valamint az Abrakazabra együttes. A fesztivál szüreti bállal zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában