Celebfigyelő

2 órája

Kemény kritikákat kapott a pécsi születésű úszó: „közepén kéne lubickolni egy kicsit jobban, örülni a középrésznek”

A hétvégén elrajtolt a Dancing with the Stars legújabb évada, ahol többek között versenybe szállt a pécsi születésű háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka is.

kemény, Hosszú Katinka, tv2, tánc, Dancing with the Stars
A kemény kritikák ellenére örült a zsűri, hogy láthatott a Vasladyből valami kislányosat.
Fotó: Ladóczki Balázs

Táncpartnerével, Suti Andrással egy látványos quickstep produkcióval lépett parkettre, és a megszerezhető harminc pontból huszonegyet zsebelt be. A zsűri amellett, hogy dicsérte a duót, bizony kritikával is illette az előadást.

Ez nem olyan, mint az úszás, hogy minél gyorsabban el kell jutni a végére. Ennek a közepén kéne lubickolni egy kicsit jobban, örülni a középrésznek, és akkor szerintem minden jó lesz– fogalmazott a Kossuth- és Harangozó Gyula-díjas magyar táncművész és koreográfus, Juronics Tamás. Imádom azt, hogy láttunk valóban a Vasladyből valami kislányosat, bájosat, és még akarunk majd látni belőle tüzeset és mindenféle színeket – tette hozzá, akivel egyetértett Ördög Nóra is, aki elmondása szerint nagyon örült, hogy végre láthatta Katinka nőiesebb oldalát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában