Napi visszatekintő

2023.04.05. 21:42

Ezek voltak a szerdai nap legfontosabb hírei - 2023. április 5.

Nem telt eseménytelenül a nap Baranyában; nézzük mi minden történt szerdán, és mely cikkek voltak a legnépszerűbbek egyúttal.

bama.hu

Baranya és Tolna vármegyékből évente több ezren keresik fel a Szászvári Lövész Egylet lőterét, a szenvedélyüknek hódolók mellett azok is, akik a hivatásuk gyakorlásához szükséges kötelezettségüknek tesznek eleget. Ahogy itt körbenézünk, azt láthatjuk, minden a helyén van, takarosak az épületek, az aljnövényzet gondosan kaszálva. Tényleg idilli az állapot? Erre is válaszolt a cikkünk.

Nem állt meg a kocsi a rendőrségi jelzésre, inkább gázt adott egy ipse. Mikor meglátta a sofőr a rendőröket gyorsan továbbhajtott, de nem jutott messzire. A kocsi defektet kapott. A sofőr és utasai kiugrottak az autóból, de egy idő után elfogták őket.

Örök témát boncolgat olvasónk: hogy és mint kellene a tanulóvezetőknek közlekedni. Véleménye szerint nem kell mindenkinek jogosítványt szereznie. Aki például a harmadik vizsgán nem megy át, azt szerinte örökre el kellene tiltani a vezetéstől. A teljes levél itt található!

Pécs parkolási övezeteiben a várakozás április 7. és április 10. között, azaz a húsvéti ünnepek alatt díjmentes lesz - derül ki a BIOKOM NKft. közleményéből, melyet a bama.hu is lehozott.

Ön szerint melyik a legfélelmetesebb pécsi utca? Mindenki mást talál félelmetesnek – de van, hogy egy viszonylag rövid útszakasz hozza a frászt az emberre.

Hivatalos az útlezárási terv: így borítja majd fel Pécs életét a Tour de Hongrie. Április 16-áig várják a jelentkezést a Tour de Hongrie önkéntescsapatába; miközben elkészült a kerékpáros körverseny május 12-ei, baranyai szakaszának útlezárási terve is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában