Napi visszatekintő

2023.04.04. 21:54

Ezek voltak a keddi nap legfontosabb hírei - 2023. április 4.

Nem telt eseménytelenül a nap Baranyában; nézzük mi minden történt kedden, és mely cikkek voltak a legnépszerűbbek egyúttal.

Hosszú betegség után 71 éves korában elhunyt dr. Schmidt Henrik, a Siklósi Rendőrkapitányság egykori rendőrkapitánya. Nyugodjék békében!

Ünnepi koccintásra hívta a város prominens szereplőit az üzemeltető a kedden kerek ötven esztendeje átadott tévétoronyba, ahol egy rögtönzött fotókiállítás idézte föl az ország legmagasabb épületének történetét.

A Biokom Nkft. közleménye szerint április 6-án (csütörtök) reggel 8:00 órától várhatóan április 11-ig javítják az Aidinger János út megsüllyedt víznyelőit, aknafedlapjait. Első ütemben a Kertváros felé vezető sávban, a Maléter Pál úti csomóponttól. Erről itt írtunk!

Dühösek az utasok, a Tüke Busz így reagált a sok panaszra. A napokban a Tüke Busz Zrt. közleményt adott ki, amelyben arról számolt be, hogy változik a helyi autóbuszok menetrendje április 6-ától, csütörtöktől.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen április 3-án azért, mert Pécsett élő édesapja bankkártyájával visszaéltek, és közel egymillió forintot vettek le a számlájáról jogosulatlanul.

Kilép az MSZP-ből Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke, aki a komlói Szakács Lászlóval, az MSZP egykori alelnökével, a DK volt parlamenti képviselőjelöltjével alapít új baloldali pártot. Szakács szerint a nemzeti baloldali párttal szeretnének új választókat elérni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában