Baleset-megelőzés

2024.07.03. 17:00

Bűnügyi helyszínelést is végeztek az V. Lippói Fúvósfesztiválon és Kék Villogós Napon

Június utolsó hetében tartották az V. Lippói Fúvósfesztivált és Kék Villogós Napot, amelyen a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai bűn- és baleset-megelőzési témában tájékoztatták a megjelenteket.

Czeczon Enikő

Forrás: A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook oldala

A rendezvényen a főkapitányság és a Mohácsi Rendőrkapitányság munkatársai az érdeklődőket bűnügyi helyszínelői pályával, ujjnyomatvétellel, internetbiztonsági totóval, kifestővel, valamint Police Café programmal várták.

A felnőttek a nap folyamán a baleset-megelőzés jegyében a helyszínen kipróbálhatták a biztonságiöv-szimulátort, a gyermekek pedig az elektromos rendőrautót, emellett kerékpárostotót tölthettek ki, és foglalkoztató játékokat szerveztek nekik.

Forrás: A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook oldala

A rendezvényen a hőség ellenére közel háromszázan vettek részt, és jó hangulatban telt az esemény, amely lehetőséget teremtett arra, hogy a kilátogatók megismerkedjenek a rendőrség mindennapi munkájával, és a biztonságuk érdekében interaktív játékokkal elsajátítsák a megelőzés legfontosabb üzeneteit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!