Elektromos zárlat

2024.06.26. 09:00

Tűzesetekhez és balesethez is riasztották a tűzoltókat

Több esetben is riasztották a tűzoltókat hétfőn.

Bama.hu

Fürdőszobában keletkezett tűz

Elektromos zárlat okozott tüzet tegnap hajnalban Kislippón, a Kossuth utcában. Egy családi ház fürdőszobájában keletkezett a tűz, a bojler égett, a tűzoltók kiérkezésekor azonban már csak minimális tűz volt. A lakás füsttel telítődött, a falak kormozódtak. A villányi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet és kiszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt.

Kisgyerek okozott tüzet Komlón

Kanapé égett tegnap reggel egy társasházi lakásban Komlón, a Zrínyi téren. A város hivatásos tűzoltói megakadályozták a lángok továbbterjedését, eloltották a kanapét és kiszellőztették a lakást. A tűzesetben csak az érintett helyiség károsodott – a falak kormozódtak, az ablak kitört, de a lakás többi részét nem érintette, lakható maradt. Az ingatlanban egy felnőtt és két gyermek tartózkodott a tűz keletkezésekor, az egyik gyerek egy öngyújtóval játszott, ezért gyulladt meg a kanapé. Személy sérülés nem történt.

 

Két autó karambolozott Pécsett

Két személyautó ütközött össze hétfő délelőtt Pécsett, a Magyarürögi úton. Az autókban összesen négyen utaztak, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek a balesetben. A mentők kórházba szállították őket. A műszaki mentést a pécsi hivatásos tűzoltók végezték el, a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!