Baleset Pécsen is

2024.06.06. 12:56

Teljes terjedelmében égett egy autó Nagydobszán

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorgev

Információink szerint kigyulladt egy autó csütörtök kora délután Nagydobszán. Az eset a Hunyadi utcában történt, ahol teljes terjedelmében égett egy személyautó. A helyszínre a szigetvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát, amint válaszol megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

A katasztrófavédelem megerősítette azt az információt, hogy teljes terjedelmében égett egy személyautó Nagydobszán. A tűz az autó jobb hátsó ülésén keletkezett, majd terjedt tovább. A kiérkező tűzoltók két vízsugárral körül határolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Ez egy körülbelül tíz perces beavatkozás volt. Az esettel kapcsolatos utómunkálatok is lezajlottak. 

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt Pécsen csütörtökön, a kora délutáni órákban. Az eset a Tüzér utcában, a PÉTÁV előtt, Kertváros irányába történt. 

A helyszínre kiérkeztek már a rendőrök.

A rendőrség úgy tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Tüzér utcai balesetben két személyautó ütközött össze, és nem képeznek forgalmi akadályt az érintett útszakaszon.

Úgy tudjuk, hogy az eset nem járt személyi sérüléssel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában