Időjárás

3 órája

A hideg hajnal után lassan melegszik a hőmérséklet

Bama.hu

Kedden általában napos idő várható, de nyugat felől egyre nagyobb területen megnövekszik, főként délután meg is vastagszik a fátyolfelhőzet, mely szűrheti a napsütést. Csapadék nem várható. A déli, majd délkeleti irányú szél többnyire mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű.

Szerda

Túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor; kiadós mennyiségű csapadék elsősorban a Dunántúlon hullhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hajnali 2, 11 fokról általában 13, 19 fokig emelkedik a hőmérséklet, de a tartósan csapadékos tájakon hűvösebb is lehet.

Csütörtök

Nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, többfelé esővel. Sokfelé megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon helyenként megerősödik az északi szél. A hajnali 7, 13 fokról 12 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Orvosmeteorológia

A légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás, illetve ingerlékenység tapasztalható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!