Drága volt

3 órája

Sokba fájt a villámgyors légyott

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy nő ellen, aki alkalmi szexuális partnerét meglopta.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: M-Production

A vádirati tényállás szerint a nő prostituáltként dolgozott. 2024 júliusában Pécs egy külterületi buszmegállójában kuncsaftra várakozva állt. A sértett gépkocsijával a buszmegálló mellett haladt el, amikor felfigyelt a vádlottra, megállt, majd felvette gépkocsijába. 

Ezt követően megállapodtak abban, hogy a vádlott a sértettnek 5.000 forintért szexuális szolgáltatást nyújt, ezért egy kevésbé forgalmas részre hajtottak. A vádlott időközben felfigyelt arra, hogy a sértett gépkocsijának középkonzoljában tartott pénztárcában nagyobb összegű készpénz van, ezért elhatározta, hogy a sértettől ellopja. 

A vádlott a sértettel folytatott nemi aktus közben a pénztárcából 210.000 forint készpénzt kivett, melyet a melltartójában elrejtett. Az aktus végeztével a vádlott sürgetésére a sértett visszaszállította a nőt a buszmegállóba, azonban miután a gépjárművel megálltak, a vádlott hirtelen kipattant a gépkocsiból és elfutott. 

A sértett ekkor észlelte pénzének hiányát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában