Celebfigyelő

2024.08.11. 20:54

Weisz Fanni ruhája megadta magát

Fotó: Máté Krisztián

Egyrészt eljegyezték, másrészt anyai örömök elé néz, ám a hivatalos bejelentéssel várt egy darabig, csak a rajongók kezelték kész tényként a babavárást.

- A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla… A történet túl sok karakter az Instagramnak, úgy hogy a képeket lapozva megtaláljátok  - írta megható bejegyzéséhez Weisz Fanni.

A kismama azóta is megoszt néhány részletet a várandósságáról. Például azt, hogy kisfiút hord a szíve alatt, valamint, hogy a hajfestésről is letett, nehogy bármi mellékhatással járjon a szépészeti beavatkozás - írja a borsonline.hu.

Weisz Fanni ruhája megadta magát

Akadnak azonban olyan "mellékhatásai" a babavárásnak, amiket még Fanni sem tud megakadályozni. Nevezetesen a súlygyarapodás, ám mivel a modell mindig is kifejezetten vékony volt, nem igazán kell jelentősebb hízástól tartania. Az viszont kissé kellemetlen és egyben vicces helyzet lehetett, amikor a lenge nyári ruha úgy, ahogy van szétszakadt a combján.

Weisz Fanni facebook

- Hát elszakadt. Nem könnyű terhesnek lenni

- írta az egykori szépségkirálynő a 24 órán át elérhető Facebook-történetében néhány sírva nevetős emoji kíséretében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!