Celebfigyelő

2024.08.26. 20:34

Hoppá! Sáfrány Emesét a kamerák előtt hozta zavarba egy pasi (videó)

A légtornász elárulta, hogy milyen férfiak jönnek be neki. Sáfrány Emese elmondta, hogy jóképű játékostársát igazi szuperhősnek látta.

Sáfrány Emese egyedülálló édesanyaként is megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és bár kisfia most a legfontosabb a számára, nyitott lenne az új szerelemre, amiről határozott elképzelései vannak. Bár egyelőre nem találta meg az örök szerelme, de ma próbára teszi a szerencséjét a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

A játék során Kasza Tibi kérdezett rá Emesénél, hogy neki bejön-e, ha egy jó képű férfinak már őszül a halántéka? 

Nagyon izgalmasan néz ki! Pont néztem a monitoron és nekem olyan volt, mint egy szuperhős. Maga a karakter arra emlékeztetett

 – mondta kissé elpirulva Sáfrány Emese, akit Béres Anett-tel szeptember 1-én az Ázsia Expresszben is láthatnak a nézők.

Sáfrány Emese lelki társa Béres Anett

Hamarosan kezdődik az Ázsia Expressz, ahol Béres Anett és Sáfrány Emese párosa is próbára teszi tűrőképességét és barátságukat is a feszült pillanatokban.

– Tényleg hatalmas szerencsénk volt egymással, hiszen csak minimális dolgokban kellett egymáshoz alkalmazkodnunk, mivel tényleg mindenben egyezik a véleményünk és az igényünk is. Mi azért már jó ideje lelki társként funkcionálunk egymás életében és ez már így is marad. Már az út előtt tisztában voltunk egymás jó és rossz tulajdonságaival egyaránt. Az persze igaz, hogy a rosszak az extrém helyzetekben felerősödtek mindkettőnkben, de néha éppen ezek vezettek minket a megoldáshoz – magyarázta az korábban a Borsnak az egykori valóságshow-szereplő Anett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!