Bulvár-celeb

1 órája

Megrendülten kértek segítséget a Jóban Rosszban színésznője számára a kolléganői

Sallai Nóra jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, 5 éves kisfiáért is küzdenek az orvosok.

MW

Sallai Nóra

Forrás: tv2

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a  TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színésznője, Sallai Nóra Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. A hírek szerint a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, amikor egy hatalmas sebességgel száguldó BMW az autójukba csapódott.Az ütközés erejétől felboruló Opel roncsaiba a színésznő és kisfia beszorult. 

 A BMW-ben állítólag egy 18 és egy 21 éves fiatal utazott, ők maguk szálltak ki a kocsiból, de a mentők kórházba vitték őket, csakúgy, mint a súlyos állapotban lévő színésznőt és kisfiát. A gyermeket újra kellett éleszteni, jelenleg mindkettejük állapota válságos - írja cikkében a Metropol.

Irányított véradás

Csonka András hétfő délután a Facebookon tett ki egy közleményt, amelyben elárulta: Sallai Nóra az a színésznő, akit súlyos baleset ért a kisfiával együtt, és most segítségre lenne szüksége, ezért összefogással irányított véradást szerveztek, ami most életmentő lehet.

„Október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére, TAJ-szám: 086 162 010” – írja posztjában a népszerű színész. 

Forrás: tv2

A Jóban Rosszban színésznői, Kárpáti Rebeka és Réti Adrienn a TV2 Mokka műsorában könnyeikkel küszködve meséltek a szörnyű tragédiáról, és azt is elárulták, hogyan értesültek a balesetről.

„Országos szinten elindult a véradás. Fontos hangsúlyozni, hogy ez most S.O.S. kellene, mert tényleg életmentő” – mondta Kárpáti Rebeka.

Imákat, energiát kérnek

Remélhetőleg Sallai Nóra esetében az irányított véradással egy lépéssel közelebb kerül a gyógyuláshoz.

Amellett, hogy vért adunk, ki-ki a saját hite szerint meditáljon, energiát küldjön, bármit. Szerintem erre ilyenkor nagyon nagy szükség van

 – kérte a nézőket Réti Adrienn.

Réti Adrienn
Forrás: tv2

Aki ismeri Sallai Nórát, tudja, hogy küzdő személyiség, egy olyan nagyszerű ember, akire mindenben lehet számítani. Most azonban ő szorul segítségre

– hangsúlyozta Rebeka, majd hozzátette, hogy a színésznő nincs egyedül, mindenki szorít neki és kisfia a felépüléséért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!