Bulvár-celeb

2024.06.06. 18:05

Virrasztást tartanak Tompos Kátya emlékére

A színésznő 41 éves korában halt meg. Halálhíre az egész országot megrázta, a napokban nyilvános gyertyagyújtással emlékezhetnek meg róla a rajongók és a barátok Budapesten.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Hosszan tartó betegség után, május 31-én meghalt Tompos Kátya. A Juhász Anna Irodalmi Szalon és Hrutka Róbert eseményeként a Facebookon meghirdetett megemlékezésen tudnak elbúcsúzni Tompos Kátyától barátai, tisztelői pénteken 20 órától, Budapesten, a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében. A szervezők azt kérik a virrasztásra érkezőktől, hogy Tompos Kátyára emlékezve hozzanak magukkal egy mécsest, és ha lehet, színes virágokat.

A színésznőt nemcsak a közönsége, de a kollégák, barátok is gyászolják, akik közül sokan gyűjtést szerveztek a felépüléséért, ám akkorra már késő volt. A jótékonysági gálán csaknem hétszázan vettek részt, a kezelés ára szerencsésen összegyűlt, sőt még több is. Azonban Tompos Kátya már sejtette, hogy nem biztos, hogy túléli és eljut az immunterápiára, amire gyűjtöttek, ezért rendelkezett, hogy halála esetén a befolyt összeggel mi történjen. Családja azt írta: nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit.

tompos katya-01-BS
Tompos Kátya
Forrás: MW bulvár

Már szervezik a temetést

Hrutka Róbert, a színésznő egyik legjobb barátja – aki a Szeretünk Kátya címet viselő gálaestet is rendezte – a napokban már beszélt arról, hogy Tompos Kátya emlékére hamarosan nyilvános gyertyagyújtást szerveznek.

Rengetegen szeretnének búcsút venni Kátyától, ezért úgy döntöttünk, hogy június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szervezünk a Várkert Bazárban az emlékére

– mondta a zenész, hozzátéve: a színésznő temetését jelenleg szervezik, arról viszont édesanyja dönt, miképp zajlik majd a lánya búcsúztatása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!