Postabontás

2 órája

Körbeépítették a betonoszlopot a PMFC Stadionnál

Azt hittem, ilyet csak vicces képekkel foglalkozó portálokon lehet látni, de nem! A pécsi Szántó Kovács János utcában új járda épült a közelmúltban.

Tóth Viktória

A PMFC Stadion melletti oldalon eddig nem volt járda, most már van. A nyomvonalába két villanyoszlop is bekerült. Míg a Szigeti út felőli, felső részen kikerülték, az alsó villanyoszlop köré megépítették a járdát. A megoldás egyrészt nem néz ki túl jól, de szerintem balesetveszélyes is. Nem fér el mellette rendesen egy babakocsi, ha valaki séta közben elgondolkodik, elnézelődik könnyen neki mehet a betonoszlopnak. Arról nem is beszélve, hogy a fiatalok, akik a telefonjukat nyomkodják menet közben, egyszer csak jól szembe találják magukat az oszloppal.

járda, villanyoszlop, pécs
A járda közepén lévő villanyoszlop a PMFC pályánál

Nem igazán értek a villanyszereléshez, de szerintem néhány ügyes kezű szakember pár óra alatt arrébb rakhatta volna az oszlopot, ha már a járdát nem tudták pár méterrel odébb megépíteni, vagy keskenyebbre hagyni. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!