Nem mindegy, mennyi

2023.10.13. 15:47

A patikában is árérzékenyek lettek az emberek

Az utóbbi időben tapasztalható drágulás a gyógyszerek árára is rányomta bélyegét. Nem csoda, ha az emberek érzékenyen reagálnak ezen a területen is.

Wald Kata

Fotó: i viewfinder

Évek óta ugyanabba a kis patikába járok, ami közel van az otthonomhoz. Mindig segítőkészek, mindig kedvesek, és még soha nem vertek át. Ha valamit kérek, és az nincs készleten, elmondják, hogy mit tudnak adni helyette, ha pedig azt nem fogadom el, másnapra beszerzik, amit szeretnék. A Postabontásban negatív tapasztalatokról olvashattunk - az én példám is mutatja, hogy nem szabad ezen a téren se általánosítani. Vannak nagyon megbízható patikák, és patikusok. Maximálisan bízom is bennük - fogalmazta meg véleményét olvasónk.

Egészen más véleményen van az az olvasónk, aki viszont a gyógyszertárakban fokozatosan teret nyerő kereskedelmi szemléletet kritizálja. Szerinte gyakran előfordul, hogy a drágább terméket ajánlják a patikában, mintha a bevétel emelése lenne a célja az ott dolgozóknak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!