Tények

2 órája

„Aférfiúr (Mr. The Man) pártja évente kétmillió forintos rezsiáremelést akar minden magyar családnak”

„A Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány” – hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: Origo

Fotó: Polyák Attila

„A tiszások Brüsszelben az első adandó alkalommal megtámadták a rezsicsökkentést” – emlékeztetett bejegyzésében Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője.

Deutsch Tamás azt írta: „A rezsicsökkentésnek köszönhetően ma a magyar családok a legalacsonyabb áram- és gázárakat fizetik az egész Európai Unióban. 

Aférfiúr pártjának EP-képviselője azonban világosan elmondta, hogy ők nem akarnak rezsicsökkentést. 

Ha a Tisza Párt programjának megfelelően eltörölnék a rezsicsökkentést, az brutális áram- és gázáremelést jelentene, évente 2 millió forintot vennének ki minden magyar család zsebéből!” – hívta fel rá a figyelmet a politikus.

De honnan is ismerős ez a rezsicsökkentés elleni durva ellenzéki támadás? Hát persze, pontosan ugyanezt csinálta az összes, aférfiúr által csak „óellenzéknek" mondott dollárbaloldali magyar EP-képviselő:

 kimentek Brüsszelbe és onnan támadták a rezsicsökkentést, a magyar érdekeket, a magyar embereket


– olvasható a bejegyzésben.

„A Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány” 

Deutsch Tamás hangoztatta: „Nincs semmi új hát a nap alatt, a Tisza az új DK, Magyar az új Gyurcsány. A rezsicsökkentést, ahogy eddig a dollárbaloldallal, úgy most magukkal szemben is meg fogjuk védeni!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában