Hírek

2004.10.13. 08:25

Hírsáv

BAMA

Nagy Tímea Gödöllőn tart élménybeszámolót
VÍVÁS Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok ma 18 órától a gödöllői Török Ignác Gimnáziumban tart élménybeszámolót. A Lokálpatrióta Klub vezetői minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Egymás ellen kezdő fővárosiak
KOSÁRLABDA Elkészítették a női NB I menetrendjét. A sorsolás szeszélye folytán az első osztály két budapesti résztvevője egymás ellen kezd.
A BEAC-Újbuda a Bogdánffy utcában október 16-án, szombaton 17 órakor fogadja a BSE együttesét.

FTC–Pápa: egy nappal korábban
LABDARÚGÁS A tervezettnél egy nappal korábban, október 23-án, szombaton 18 órától rendezik meg a Ferencváros–Pápa mérkőzést az NB I 10. fordulójában. A liga versenybizottsága a hazaiak kérésére döntött az időpont-módosításról.

Battai sikerek a Fűzfő Sprinten
ÚSZÁS A százhalombattai VUK SE utánpótlás korú úszói 11 arany-, 4 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek a balatonfűzfői rövid távú viadalon. Három elsőségével Czégény Ádám volt a legeredményesebb battai.

Várják a fiatalokat Dunaharasztiban
KÉZILABDA A Dunaharaszti MTK szakosztálya fiatalok jelentkezését várja fiúcsapataiba. Az ifjúságiak (15–16 évesek) kedden és csütörtökön, a serdülők hétfőn és szerdán gyakorolnak.

Játékvezető-képző tanfolyam Budapesten
KOSÁRLABDA A budapesti  szövetség játékvezető bizottsága önköltséges játékvezető-képző tanfolyamot indított, melyre elfogad még jelentkezést. Az előadások a BME központi épület alagsor 63-as termében kerülnek megrendezésre. Jelentkezni a helyszínen lehet. A tanfolyam költsége 12 000 Ft+szabálykönyv (1200 Ft).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!