ásó, kapa, nagyharag

2018.02.15. 10:34

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Címkék#válás

Hetek óta az úszónő és férje, edzője házassági válságáról megy a találgatás, egyesek szerint volt még esély, ám most bebizonyosodott: itt a vége.

Sokan megdöbbentek, amikor pár hónapja kiderült, Katinka nem él együtt Shane Tusuppal, elköltözött tőle, és szállodában lakik.

Ám most egy napilap megírta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Tusuppal 2013-ban házasodtak össze, és egészen tavaly őszig igazi álompárnak tűntek.

Nem lehet tudni, mi vezetett ehhez a végkimenetelhez, de az is sokat elmond a viszonyulról, hogy Hosszú edzőként sem akar a férjével dolgozni, már mással edz.

Akkor csillant fel a „szerelmi drukkerek” szemében a remény, amikor az Év Sportolója Gálán Shnae Tusup könnyezve, magyarul kért Katinkától bocsánatot.

„Köszönöm neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra.”

Az amerikai lett az év edzője és beszéde szinte mindenkit meglepett, nem titok, hogy inkább a kemény hangvétel a stílusa. Talán  Katinka is meghatódott egy kicsit, mert a kettőjük helyzetéről, akkor egy interjúban, végig többes számban beszélt.

Akkor az év sportolónőjének választott úszónő elismerte, maga is a Shane-monológ hatása alá került, egy nyilatkozatban férje nevét ugyan nem ejtette ki, de végig többes számban válaszolt a kettejük helyzetét firtató kérdésekre.

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!