Hírek

2009.09.15. 12:32

Liverpool-Debrecen: csak a Digi Sporton látható

Nem egyezett meg még egyetlen szolgáltatóval sem, így csakis a Digi TV hálózatán lesz látható a szerdai Liverpool-Debrecen mérkőzés.

Forrás: MTI

Csak a Digi TV sportcsatornáján lehet majd élőben nézni a Debrecen  labdarúgócsapatának liverpooli vendégjátékát szerdán, mert a Digi  Kft. és a műsorelosztók között nem született megállapodás az adás  terjesztésére vonatkozóan.

A Digi TV szeptember eleji közleményében azt írta: "szeptember 3-tól minden műsorterjesztési társaság számára - azonos feltételek mellett - elérhetővé tette a Digi Sport csatorna saját hálózatukon történő elosztását, így Magyarország területének több mint 80 százalékán nézhetővé válik az utóbbi évtized legjelentősebb  magyar labdarúgó sikere, a Debrecen BL-beli szereplése."

A cég közleményében úgy fogalmazott, hogy az igények kielégítése érdekében 24 órás technikai támogatást és október 31-ig  tartó ingyenességet biztosít az érdeklődő kábelszolgáltatók részére,  akiknek az sem jelenthet akadályt, hogy "a hatályos jogi szabályozás 30 napos előzetes értesítést ír elő a csatornakiosztás megváltozása  esetén."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!