Sport

2008.06.26. 17:23

Pénteken kezd a Kozármisleny, az új edző hétfőn mutatkozik be

Az NB II-es labdarúgócsapatnál nem félnek a fiatal, kevés tapasztalattal bíró edzőktől. Akár csak elődje, Márton Gábor, az újonnan kinevezett szakvezető, ifjabb Mihalecz István is először lát majd el vezetőedzői feladatokat felnőttcsapatnál.

K. Mayer A.

– Zalaegerszegen Simon Antal, Nagy Tamás és Szlavko Petrovics mellett is dolgoztam pályaedzőként, de valóban a kozármislenyi az első vezetőedzői megbízatásom – mondta a 35 éves tréner. – Természetesen a mislenyi klubról, csapatról nem sokat tudtam, ám nagyon szimpatikusnak találtam a vezetőket, és az ott rám váró körülményeket is. Az utóbbi három-négy napban pedig már bőven kaptam információkat Bene Ferenctől, akivel együtt végeztük a pro-licences tanfolyamot.

A Kozármisleny pénteken kezdi a felkészülést, tudtuk meg Mihalecz Istvántól, hathetes munka vár a játékosokra. Az edző csak hétfőn csatlakozik a csapathoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!