Kék hírek, bulvár

2014.06.13. 13:22

Epilepsziás férfit mentettek meg a harkányi rendőrök

Címkék#Harkány

A harkányi strandfürdő kerítése mellett esett össze egy férfi.

police.hu

A Harkányi Rendőrőrs járőröző munkatársai június 9-én délelőtt a harkányi strandfürdő kerítése mellett észrevették, hogy egy férfi összeesett.
A segítségére siető egyik járőr a levegőért kapkodó férfit először stabil oldalfekvésbe fordította, a tanult technika alkalmazásával légzésében segítette. A járőrtársa mindeközben igyekezett megnyugtatni a férfi élettársát, aki elmondta, hogy párja másodpercekkel a rosszullét előtt arra panaszkodott, hogy nagyon melege van, majd hirtelen elesett és beverte a fejét a kerítésbe.

A rendőrök riasztották a mentőket, akik pár percen belül a helyszínre érkeztek. A mentősök stabilizálták a 41 éves férfi állapotát, majd kórházba szállították.
A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfinek epilepsziás rohama lehetett, így amennyiben a rendőröktől nem kapott volna gyors és szakszerű segítséget, akár meg is fulladhatott volna. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!