Hírek

2009.08.05. 11:59

Berlusconi felpörgetné a Milant?

Az olasz sztárklubok többsége a jelek szerint befejezte a nyári erősítést: az AS Roma már tétmeccsen is pályára lépett az Európa Ligában, a Juventus és az Internazionale is már csak szűkítené a keretét. A Milannál azonban továbbra is nagy a bizonytalanság - írja az origo.hu.

origo.hu

A piros-feketék nyáron eladták legjobbjukat, Kakát a Real Madridnak, de még nem pótolták megfelelően. Ráadásul könnyen lehet, hogy egy másik alapember is távozik Andrea Pirlo személyében, akit a Chelsea csábít, miközben a szurkolók arra várnak, hogy az egyesület végre igazoljon néhány nagy nevet.

Könnyen lehet, hogy a napokban végre történik valami, hiszen olasz sajtóértesülések szerint a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi összehívott egy megbeszélést, amelyen rajta kívül az alelnök Adriano Galliani, a vezetőedző Leonardo, illetve az egyik legbefolyásosabb olasz játékosügynök, Ernesto Bronzetti venne részt. Eredetileg az összejövetelre kedden került volna sor, de a hírek szerint egy nappal elhalasztották a találkát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!