Labdarúgás

7 órája

A PMFC drámai hajrában ikszelt a rangadón – GALÉRIA

Szinte már zsebben volt a három pont. A PMFC a 87. percben kapott gól miatt ikszelt az Iváncsával az NB III. 12. fordulójában.

Kvanduk Bence

Rettentő fontos volt már a PMFC számára is, hogy legyőzzön egyet az előtte állókból, de a 12. fordulóban sem jött el ez a pillanat. Egy kemény párharcokat, önfeláldozó belépőket sem nélkülöző rangadón ikszeltek a piros-feketék a tavalyi második Iváncsa ellen.

PMFC
Az utolsó pillanatban gáncsolta el az Iváncsa a PMFC-t
Fotó: Löffler Péter

A találkozón bő fél órát kellett várnia a hazaiak szurkolóinak, hogy rezdülni lássák a hálót. Ekkor Fejős támadta e a vendég hálóőrt, aki elé ejtette a labdást, s így egy csel után a kapuba lőtt.

A folytatásban mindkét együttes órásit melózott, hogy változtasson az álláson. A Pécs gyorsan lezárta volna az érdemi kérdéseket, míg ellenfele az egyenlítésért küzdött. A 88. percben végül az Iváncsa törekvéseit koronázta siker. Egy pontrugást követő fejessel Nyilas talált Varasdi kapujába, s így még messzebb lökte az első helytől a PMFC-t. Immár nyolc pont a különbség a pécsiek és az éllovas Nagykanizsa között, s a Siófok is a Pécs elé lépett.

PMFC–Iváncsa 1–1 (1–0)

Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 12. forduló. 
PMFC:  Varasdi – Lengyel (Miklós, 85.), Ikonomou, Füredi, Németh – Bachesz (Morvai, 85.), Rabatin – Vas (Bukovics, 46.), Fejős (Preklet, 75.), Szalánszki (Zvara, 61.) – Daru. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Fejős (31.), ill. Nyilas (87.).

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában