Kosárlabda

2 órája

Ellenfélként tér vissza Szekszárdra Zseljko Djokics és Studer Ágnes

Újabb rangadó vár a pécsi lányokra! A bajnokságban ötből öt győzelmet bezsebelő NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata a szintén hibátlan KSC Szekszárd vendége lesz vasárnap 18 órakor a bajnokság hatodik fordulójában.

Szabó Dániel

Ellenfélként tér vissza Szekszárdra az NKA Universitas Pécs irányítója, Studer Ágnes

Fotó: Löffler Péter

Az NKA Universitas Pécs a bajnokság előző körében óriási csatában győzte le a rivális Sopront, majd szerdán is egy kőkemény mérkőzést játszott az Európa-kupában a Gironával. A spanyol sztárcsapatot ugyan nem sikerült legyőznie Heldéknek, de majdnem összejött a bravúr.

nka, studer
Ellenfélként tér vissza Szekszárdra az NKA Universitas Pécs irányítója, Studer Ágnes 
Fotó: Löffler Péter

Azonban most nincs idő a pihenésre, hiszen vasárnap már Szekszárdon kell bizonyítania a lányoknak. Pikáns mérkőzésre van kilátás, hiszen Zseljko Djokics nyolc és fél évet töltött el a KSC kispadján, ahonnan nyáron tért vissza Pécsre. De Studer Ágnesre is különleges mérkőzés vár, hiszen a magyar válogatott irányítója először lép pályára nevelőklubja ellen. 

A hatodik forduló programja: KSC Szekszárd–NKA Universitas Pécs (október 27., vasárnap, 18.00), Darazsak Sportakadémia–ELTE-BEAC, Győr– CEKK Cegléd, DVTK–Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, Sopron Basket–Vasas Akadémia, Szigetszentmiklós–TFSE-MTK.

Az NKA és a Szekszárd mellett a DVTK és a Győr is öt győzelemnél jár

Az élmezőny: 1. DVTK 5 győzelem/0 vereség, Győr 5/0, 3 KSC Szekszárd 5/0, 4. NKA Universitas Pécs 5/0, 5. Sopron Basket 4/1, 6. Vasas Akadémia 4/1. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában