Labdarúgás

3 órája

Két piros, két gól: így is nyert a veretlen Mohács

Volt itt minden! A Mohács együtteséből ketten is pirosat kaptak, de a gólokat a piros-fehérek szerezték az Autocity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztály 8. fordulójának rangadóján a Bóly ellen.

Kvanduk Bence

A forduló legnagyobb rangadóját játszották Mohácson a vármegyei élvonalban, hiszen az éllovashoz a második helyezett Bóly érkezett, hogy megszakítsa szomszédja veretlenségi sorozatát. Ennek megfelelően paprikás hangulatúvá vált az összecsapás. A találkozó első gólját Menyhei szerezte a 31. percben, ezzel a mohácsiakat előnyöz juttatva, s a fordulást követő percekben Müllerlei ezt egy büntetővel tovább is tudta növelni.

Mohács
Nem a finomkodásról szólt a Mohács és a Bóly összecsapása
Fotó: Kovács Liliána

A vendégek azonban nagy esélyt kaptak, hogy valahogyan visszakapaszkodjanak a meccsbe, amikor Dér Zalánt piros lappal leküldte a játékvezető. A bólyiak azonban ezt követően sem tudtak betalálni. Már az sem számított, hogy az utolsó percben Vég Bencét is kiállította Nagy I. István.

Mohácsi TE 1888–Bólyi SE 2–0 (1–0)

Labdarúgó Baranya vármegyei I. osztály, 8. forduló.
Mohács: Barabás – Tompász (Mrenka, 89.), Hetényi, Károly V., Kiss I. (Román Z., 89.) – Dér Z., Müllerlei, Aszalós (Mosztbacher, 85.), Menyhei (Hock, 74.) – Vég B., Csernik (Bálint G., a szünetben). Vezetőedző: Péter József.
Bóly: Dósa – Bódis, Marton, Staub, Kutor – Móhr, Zsebe D., Stefán L. (Pókos Cs., 67.), Breitenstein (Erdélyi, 74.) – Zsebe G., Fűrész (Dóra, 84.). Vezetőedző: Buni Barnabás.
Gólszerzők: Menyhei (31.), Müllerlei (48. – büntetőből).
Kiállítás: Dér Z. (60.), Vég B. (90.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában