Labdarúgás

5 órája

A Kozármisleny öröme nem tartott sokáig a Soroksár ellen – GALÉRIA

Nem sikerült otthon tartani minden pontot. Döntetlent játszott a Soroksár ellen egy küzdelmes találkozón a HR-Rent Kozármisleny az NB II. 10. fordulójában.

Kvanduk Bence

Kócs-Washburn juttatta előnyhöz a Kozármislenyt, de ez most nem volt elég

Fotó: Kovács Liliána

Az első percektől kezdve a Soroksár fölé emelkedett a HR-Rent Kozármisleny játékban, de a tizenhatos előterébe érve meg tudta állítani a kék-fehér rohamokat a masszív vendég együttes. Nem igazán jutottak lövőhelyzetig Kirchnerék, átlövéseik pedig nem voltak veszélyesek. A védővonal mögé betett labdáknál takarítottak a soroksári védők olykor a szabályosság határait súrolva a tizenhatoson belül is.

Kozármisleny
Kócs-Washburn juttatta előnyhöz a Kozármislenyt, de ez most nem volt elég
Fotó: Kovács Liliána

Ami nem ment az első félidőben, az gyorsan összejött aztán a fordulást követően. Egy kiugratás végén Kócs-Washburn nyerte meg a futóversenyt, s tette el a labdát Holczer mellett a hálóba.

Nem tartott viszont sokáig az öröm, percekkel később egy védelmi hibát követően a jobbról érkező labdát Lovrencsics lőtte a mislenyi kapuba 15 méterről. Onnantól kezdve pedig irányították a meccset a sárga-feketék.

Ugyan mindkét együttesnek lett volna lehetősége győzni, már nem tudtak több helyzetet kihasználni, így maradt az osztozkodás.

HR-Rent Kozármisleny–Soroksár 1–1 (0–0)

Labdarúgó NB II., 10. forduló. Kozármisleny, 500 néző. Vezette: Bana (Kiss B., Mohos). 
Kozármisleny: Lékai – Schuszter (Kiss B., 73.), Gajág, Vajda R., Turi – Horváth D., Major S. – Kócs-Washburn (Beke, 73.), Kirchner, Cipf (Koszovcsuk, 73.) – Horváth P. (Barkóczi, 61.) Vezetőedző: Pinezits Máté. 
Soroksár: Holczer – Kaján, Króner (Dobos Á., 80.), Kékesi, Bolla G.  – Vass Á., Tóth A. – Szabó Sz. (Gálfi, 80.), Korozmán, Halmai Á. (Manner, 80.) – Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Gólszerzők: Kócs-Washburn (47.), ill. Lovrencsics (48.).

További eredmények: Budafok–Csákvár 2–1, Kisvárda–Gyirmót 6–4, Ajka–Kazincbarcika 1–1, Szeged–Békéscsaba 2–0, Tatabánya–Mezőkövesd 0–2, Vasas–BVSC-Zugló 2–1.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában