Labdarúgás

2 órája

Kozármisleny: álmos kezdés után végig a győzelemért mentünk

Nem tudták megtartani első helyüket. A HR-Rent Kozármisleny korán hátrányba került Ajkán a labdarúgó NB II. 9. fordulójában, s lehetőségei közül csak egyet tudott kihasználni, így maradt a pontosztozkodás.

Kvanduk Bence

A HR-Rent Kozármisleny pillanatok alatt hátrányba került Ajkán, s utána nagy erőfeszítéseibe került, hogy az egyenlítést összehozza, miközben a vendéglátónak is volt lehetősége növelni a különbséget. Horváth Péter találata így végül egy pontot ért a mislenyieknek.

Kozármisleny
A Kozármisleny védelmében korán volt egy kis áramszünet
Forrás: MW

– A mérkőzés nagy részében labdával uralni tudtuk a területeket, stílusunknak megfelelően kezdeményezően, dominánsan, nagy fölényben játszottak a srácok egy rutinos, jó csapat ellen – fogalmazott Pinezits Máté, a kék-fehérek trénere. – Mindent elmond a játékosaink karakteréről, hogy álmos kezdés után gyakorlatilag a mérkőzés végéig a győzelemért fociztunk, ugyanakkor el kell ismerni, hogy a végén az ellenfélnek is megvolt a meccslabdája. Óriási köszönet,  nem tudunk elég hálásak lenni a kozármislenyi szurkolóknak, hogy hazai pálya hangulatot varázsoltak nekünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában