Labdarúgás

2 órája

Aczél: át kell gondolnunk ezt az egészet

A PMFC egy pontot tudott elcsípni a Nagykanizsa otthonában a labdarúgó NB III. 11. fordulójában. Ugyan a védőjátékba nem csúszott komolyabb hiba, de előrefelé több minőséget várt volna Aczél Zoltán.

Kvanduk Bence

Lenullázta egymást az éllovas Nagykanizsa és a PMFC, azonban Aczél Zoltán együttesének helyzete így nem javult. Ugyan a pécsiek csak hat pontra vannak a Dél-nyugati csoport első helyétől, de óriási lépést tehettek volna meg most egy sikerrel, így a vezetőedző sem volt elégedett a teljesítménnyel.

Aczél Zoltán
Aczél Zoltán együttesének védelme fel tudta tartóztatni a kanizsai gőzöst, de előrefelé nem volt elég minőség a játékban
Fotó: Szakony Attila/zaol.hu

– A kialakult helyzet nem jó. Szerettünk volna nyerni, de amilyen játékot produkáltunk minőségben, főleg előrefelé, azzal nem nagyon lehetett. Egy-két helyzetecskénk volt a mérkőzésen – kezdte értékelését Aczél Zoltán a PMFC videójában. – Ugyanaz, amit a Kaposvár ellen és a mérkőzés előtt is elmondtam, ahhoz hogy egy masszív Nagykanizsát legyőzzünk, ahhoz előrefelé játékban sokkal több minőség kell. Ezt megint nem kaptam meg. Át kell gondolnunk ezt az egészet, át kell értékelni. Ettől függetlenül a bajnokság nyitott maradt, de ez nekünk nem jó eredmény. Mindkét félidőben a küzdelem dominált, verekedtünk, harcoltunk, de ez az alap. Folyamatos játék nem alakult ki, nagyon sok fault volt, nem volt egy szép mérkőzés. A saját csapatommal foglalkozva, így nagyon nehéz mérkőzés nyerni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában