Kézilabda

2 órája

Brutális: közel 60 góllal kapott ki a pécsi kézicsapat

Csupán hat játékossal lépett pályára a PVSE U20-as gárdája a Mecseknádasd ellen az U20-as III. osztályú bajnokira. Így belerohant egy közel 60 gólos vereségbe, de legalább ezúttal ki tudott állni.

Kvanduk Bence

Megdöbbentő különbségű eredményt hozott az U20-as fiú kézilabda III. osztály D-csoportjának 4. fordulója két baranyai csapat között. A Pécs Városi Sportiskolai Egyesület volt a pályaválasztó az Expressz Zálog Mecseknádasd korosztályos gárdája ellen a nádasdi sportcsarnokban, s közel 60 góllal kapott ki. A nádasdiak 72–14-es sikert ünnepelhettek, amiből Hausmann Balázs egymaga 24 gólt vállalt, míg Reisz Viktor 13-at. A házigazda legeredményesebbje 7-tel Vizsi Patrik volt.

60
Több, mint 60 alkalommal pihent meg a labda a PVSE hálójában (Illusztráció: Shutterstock)

A pécsiek összesen egy kapussal és 5 mezőnyjátékossal tudtak kiállni, azaz eleve emberhátrányban voltak. Az első három fordulóban nem is játszottak, a harmadik körben esedékes találkozójukat halasztották, az első kettőt játék nélkül elvesztették. A PVSE-nek egyébként az NB II. felnőtt bajnokságtól is vissza kellett lépnie még a szezon elején. A Magyar Kézilabda-szövetség adatbankja szerint már csak az U20-as korosztályban szerepeltet csapatot az egyesület, ahol összesen 5 sportoló játékengedélye regisztrált. Természetesen így a tabella végén áll, igaz, egyelőre az előtte álló MK Pelikán Siklós KC-nek sincs pontja. A csoportot egyébként a Bácska és a Kiskőrös előtt a Mecseknádasd vezeti százszázalékos mérleggel, jobb gólkülönbséggel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában