Vízilabda

3 órája

A Bajnokok Ligája-győztes érkezik Pécsre

Szabó Dániel

Fotó: MW

A tavalyi Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnoki címvédő Ferencvárost fogadja szerdán 19 órakor az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata az OB I. hétközi fordulójában. 

Nincs könnyű szezoneleji sorsolása a pécsieknek, ugyanis a nyitányon az ezüstérmes Vasast látták vendégül, majd Eger otthonában ugrottak medencébe. Ugyan a pontszerzés még nem jött össze, de szombati vendéglátójukat megszorongatták. A Fradi ellen ismét a tisztes helytállás lehet a cél. 

– Mindenki tudja, hogy ez a Ferencváros teljesen más szintet képvisel, mind a magyar bajnokságban, mind a nemzetközi porondon – nyilatkozta Vidovenyecz Zsombor, a PVSK játékosa. – Mi ezt úgy fogjuk fel, hogy egy kiváló felkészülési mérkőzést játszhatunk a világ egyik legjobb csapatával. Megpróbáljuk elsajátítani alapvető dolgokat támadásban és védekezésben, mivel szombaton egy komoly csata vár ránk a Szentes ellen, ahol már a győzelem a cél. 

Az FCT és a PVSK a 2005–2006-os szezon óta 40 alkalommal csapott össze egymással, ebből 32-t a zöld-fehérek nyertek meg, hetet a pécsiek, míg egy mérkőzés döntetlennel zárult.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a belépés ingyenes lesz. 

Az OB I. hétközi fordulójának programja: PVSK-Mecsek Füszért–FTC Telekom (október 2., szerda, 19.00, Abay Nemes Oszkár Sportuszod), Szolnoki Dózsa–Szeged, UVSE–Debrecen, Kaposvár–Honvéd, MVLC-Miskolc–OSC Újbuda, BVSC–DIGI Eger, Vasas-Plaket–Szentes. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában