Labdarúgás

2024.09.09. 16:08

Pap Ákos ötöt vállalt csapata kilenc góljából

Gólgazdag csatákat rendeztek az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei III. osztályú labdarúgóbajnokság első fordulójában.

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

A nyitány legnagyobb különbségű győzelmét az Olasz aratta a Czibulka-csoportban, kilencet vágott a Bányásznak – ebből ötöt Papp Ákos szerzett. A legfordulatosabb meccset pedig Mágocson rendezték, ahol hiába állt fel kétgólos hátrányból a hazai gárda, mégis kikapott 5–4-re a Hidastól. 

A Csík csoportban sem maradtak adósak a jó teljesítménnyel a támadók, a Bogád-Pogány hétgólos meccsen gyűrte le a nagyot küzdő Kishárságyot. Kisfalvi Szebasztián mesterhármast jegyzett a 4–3-as hazai siker során. A Gyód is nagyszerűen kezdte az idényt, a Szabadszentkirály otthonában nyertek 3–0-ra Müllerék. 

A Dárdai-csoportban a Babarc szórta meg legjobban ellenfelét, hatszor is beköszönt a Görcsönydobokának. De a többi pályán sem unatkoztak a szurkolók ugyanis két 3–2-es és két 4–2-es eredménnyel záruló találkozót is rendeztek. 

Vármegyei III. osztály, 1. forduló, Czibulka csoport: Mágocs–Hidas 4–5 (2–3), Olasz–Bányász 9–0 (3–0), Pécsvárad–Sásd 0–1 (0–1), MUSE Szászvár–Újpetre 2–4 (2–2), Szalánta–Hosszúhetény 1–3 (1–0).

Ez következik: Sásd–Olasz Bányász TC–Szalánta, Hosszúhetény–MUSE Szászvár, Újpetre–Mágocs, Hidas–Egerág. 

Csík-csoport: Mozsgó–Baksa 2–0 (1–0), Kökény–Orfű 1–0 (1–0), Szabadszentkirály–Gyód 0–3 (0–1), Bogád-Pogány SE–Kishárságy 4–3 (1–1), BFA Szigetvár–Vajszló 2–2 (0–1).

Ez következik: Gyód–Kökény, BFA Szigetvár–Bogád-Pogány, Kishárságy–Szabadszentkirály, Orfű–Mozsgó, Baksa–Pellérd. 

Dárdai-csoport: Palotabozsok–Dunaszekcső 3–2 (2–0), Báta–Kölked 4–2 (2–1), Töttös–Lippó 3–2 (2–1), Borjád–Szársomlyó 4–2 (2–1), Görcsönydoboka–Babarc 2–6 (0–2). 

Ez következik: Dunaszekcső–Babarc, Szársomlyó–Görcsönydoboka, Palotabozsok–Báta, Lippó–Borjád, Kölked–Töttös. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában