Labdarúgás

2024.09.02. 12:00

Összeállt álomcsapat: ők voltak a vármegyei I. osztály legjobbjai a hétvégén

Szabó Dániel

Fotó: Laufer László

Többnyire kemény, kiélezett csatákat hozott az Autócity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztály 2. fordulója. Nehezen áttörhető falakkal találkoztak a csapatok, összesen kilenc gól esett, de ebből öt a Komló–Harkány mérkőzésen. A Bólyból, a PVSK-ból és Komlóból 3-3 játékos, míg az egymással döntetlen játszó Mohácsból és Villányból 1-1 spíler került be lapunknál a hétvége válogatottjába. 

A Bóly kapusa, Fürdős Balázs a PEAC II. ellen húzta le a rolót, s ezzel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata 1–0-s sikerrel távozzon Pécsről. De ez elmondható Marton Viktorról is, aki a bólyi védelem vezére volt, míg Kutor Dávid támadásban tett hozzá sokat csapata játékához. 

A PVSK hátsó alakzata is remekelt a hétvégén, Eichhardt Krisztián és Demeter Ádám is extrán teljesített a Siklóson aratott 1–0-s győzelem során, elől pedig Pánovics Dániel okozott sok problémát Bíró Ferenc gárdájának. 

A Komló nem kegyelmezett idei első meccsén, gálát rendezett a Harkány ellen. Németh Adrián tarthatatlan volt a szélen, Turi Tamás a középpályát uralta, Kardos Szabolcs pedig elől volt a hazaiak legjobbja. Utóbbi kettő ráadásul 1-1 góllal vette ki a részét a bányásznapi sikerből.

A Villányból a Mohács ellen egyenlítő találatot szerző Ulrich Dániel érdemelte ki helyét a hétvége legjobbja között, a Mohácsból pedig Bálint Gergő emelkedett ki.

A forduló eredményei: Siklós–PVSK 0–1, Sport36 Komló–Gyógyfürdő Harkány 4–1, PTE PEAC II.–Bóly 0–1, Villány–Mohács 1–1. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában