Labdarúgás

2024.09.03. 16:36

Megvan, mikor csap össze a PMFC és a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Kihirdette a Magyar Labdarúgó-szövetség a MOL Magyar Kupa 3. fordulójának pontos menetrendjét. Eszerint az idén a harmadik vonalban szereplő PMFC és az NB II.-t feje tetejére állító Szentlőrinc SE szeptember 14-én szombaton fog megütközni egymással. Az összecsapás pontban 18 órakor kezdődik majd Pécsen a Stadion utcában.

A sorozatban még egy baranyai együttes, a másodosztályú HR-Rent Kozármisleny van talpon. A kék-fehéreknek Gellei Imre az élvonalban szereplő Kecskeméti TE-t húzta ki ellenfélül. A két gárda közti ütközetre szeptember 15-én, vasárnap kerül majd sor 17 órától a Kozármislenyi Stadionban.

A Szentlőrinc és a Kozármisleny a többi NB II.-es, illetve az élvonalban szereplő együttesekkel egyetemben ebben a körben csatlakozik a megmérettetéshez. A PMFC-nek korábban már meg kellett vívnia két csatát. Aczél Zoltán gárdája a Kakasd SE otthonában elért 1–0-s győzelemmel, majd Somogysárdon egy jóval nagyobb különbségű, 9–1-es sikerrel váltotta meg jegyét a 3. fordulóra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában