Labdarúgás

2024.09.04. 10:55

Hősként jött csendben távozott a Misleny támadója

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Szerződést bontott közös megegyezéssel a HR-Rent Kozármisleny Daru Bencével, jelentette be a labdarúgó klub közösségi portálján egy szűkszavú bejegyzésben.

A 30 éves csatár karriere során a második mislenyi korszak zárult le. Először a 2022/2023-as idény telén érkezett a kék-fehérekhez kölcsönbe Szegedről, s Márton Gábor irányítása alatt négy rettentő fontos gólt szerzett, hiszen ezek az osztályozót jelentő pontokat érték. Majd az iváncsai vereséget követően kétszer is betalált a visszavágón, amivel a klub megtartotta másodosztályú tagságát.

Teljesítménye miatt újra a Szegeddel kezdte a következő idényt, de újfent kevés lehetőség jutott neki, így a Misleny elcsábította a támadót. A szurkolók reménykedtek, hogy Aczél Zoltánnál is hőssé válik majd Daru, de a több játéklehetőség ellenére ez az együttműködés már nem volt annyira sikeres. Pinezits Máténál idén visszaestek a játékpercei. Hat forduló alatt kétszer csereként, egyszer kezdőként lépett pályára, gólt nem szerzett.

A klubhoz kötődő hír, hogy a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének szavazásán Kircher Krisztián a másodosztályban szereplő legjobb játékos cím 3. helyezettje lett. A kategória győztese az a Tóth Milán lett, akivel az NB II.-es gólkirályi címen tavaly osztozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában