Kosárlabda

23 órája

Elmarad a pécsi lányok pénteki felkészülési meccse

Szabó Dániel

Fotó: NKA Pécs

Jövő héten már élesben is megmérettetheti magát az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata, amely szeptember 27-én, pénteken 18 órakor a Ceglédet fogadja régi-új otthonában, a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Mint a klub honlapján beszámolt róla, a SEPSI-SIC lett volna az utolsó ellenfél a felkészülés során, ám a román élvonalbeli csapat jelezte, hogy nem tud eljönni Pécsre, így a péntekre meghirdetett mérkőzés elmarad, és a nézők először tétmeccsen láthatják majd Török Ágiékat a pályán.

Augusztus közepe óta tart a felkészülés az új idényre, amely több szakaszt foglalt magában, folyamatosan bővülő kerettel. Szeptember 2. óta minden játékos Zseljko Djokics rendelkezésére áll, és szerencsére csak egy-két kisebb sérülés hátráltatta eddig az edzésmunkát. Összesen négy felkészülési mérkőzést játszott az NKA, amely idehaza zárt kapus meccset a Vasas ellen, a fővárosban a TFSE-MTK otthonában, múlt hétvégén pedig Miskolcon két szlovák csapattal mérte össze erejét. 

A szeptember végi nyitány után sűrű program vár a pécsi lányokra, és jó hír a szurkolóknak, hogy októberben összesen hat alkalommal lépnek pályára a Lauberben, tehát érdemes lesz majd bérletet váltani a jövő héttől az NKA Universitas Pécs meccseire. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában