Labdarúgás

3 órája

Csernik-dupla is kellett a mohácsi sikerhez, az időjárás közbeszólt Komlón

Szabó Dániel

Fotó: Mohácsi TE

A Mohács 3–1-re legyőzte a Nagykozárt az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában, s ezzel Péter József együttese megtartotta éllovas pozícióját. 

A Duna-partiak már a mérkőzés elején megszerezték a vezteést Menyhei találatával, majd az 56. percben Csernik Zsombor megduplázta a hazai előnyt. Ugyan Catrone szépített, de Csernik a hajrában ismét betalált, beállítva a végeredményt. 

A szombati játéknapon rendezték volna meg a Komló–Siklós rangadót is, azonban a özönvízszerű esőzés miatt játékra alkalmatlanná vált a Bányász pályája, így a mérkőzést egy későbbi időpontban rendezik meg. 

Mohács–PVSK 3–1 (1–0)

Mohács. Vezette: Albert Gábor (Güldner, Fekete). Mohács: Barabás – Kiss I., Hetényi, Károly V., Tompász (Mrenka, 78.) – Dér, Vég, Aszalós (Mosztbacher, 70.) – Menyhei, Csernik, Bálint G. (Román, 62.). Vezetőedző: Péter József. PVSK: Holenka – Kerényi, Eichardt, Demeter, Mácsodi – Kaya (Strecker, 28.), Farkas, Kapi (Bahlami, a szünetben), Szendelbacher (Catrone, 68.) – Pánovics (Orlovics O., 68.), Varga D. Vezetőedző: Bánhegyi Zsolt

Gólszerzők: Menyehei (3.), Csernik (56., 85.), illetve Catrone (71.). 

Vasárnap rendezik: Nagykozár–PTE-PEAC II., Villány–Bóly.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában