Kosárlabda

2024.09.02. 15:00

Behúzták első felkészülési meccsüket a pécsi lányok

Szabó Dániel

Forrás: NKA Universitas Pécs

A hétvégén lejátszotta első felkészülési mérkőzését az NKA Universitas Pécs élvonalbeli női kosárlabdacsapata. Zseljko Djokics együttese egy rendkívül hasznos meccsen győzte le 78–60-ra a Vasas Akadémiát, méghozzá úgy, hogy egyelőre légiósait és magyar válogatott játékosait nélkülözte. 

Ahogy a pécsiek honlapján olvasható, a tavalyi játékosokra építve, az akadémia tehetséges, junior korú fiataljaival álltak fel a pasarétiek ellen. 

Hétfőtől azonban már teljes kerettel készülhet az NKA, ugyanis becsatlakozik a munkába a cseh center, Julia Reisingerova, az amerikai hátvéd, Alexa Held, valamint Török Ágnes és Studer Ágnes is. 

NKA Universitas Pécs – Vasas Akadémia 78-60 (21-9, 21-21, 17-18, 19-12)

Pécs. V.: Kapitány Gellért, Téczely Roland, Nagy Bence László. NKA Universitas Pécs: Laczkó 10/6, Smailbegovic 7/3, Zsebe-Weninger 9, Olawuyi 9, Kiss 7. Csere: Rátkai, Halmágyi Kitti 5/3, Tóth 22/6, Josepovits 9, Gréts. Vezetőedző: Zseljko Djokics. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában