Torna

2024.08.28. 13:54

Óriási mosollyal végezték a feladatokat a táborozók (galéria)

A nyár során sem csendesedett el teljesen a PSN Zrt. Verseny utcai tornacsarnoka, hiszen az elmúlt időszakban is gyerekzsivaj és nevetés hangja szűrődhetett ki. Itt rendezték ugyanis hagyományteremtő jelleggel a Regionális Szertorna Tábort augusztus 21. és 27. között.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Hatalmas elánnal vetette rá magát még az utolsó napon is az eszközökre az a 25 lány, aki részt vett az első Regionális Szertorna Táborban, amit a PSN Zrt. csarnokában rendeztek. A pécsiek mellett Bonyhádról és Szekszárdról is érkeztek ifjú sportolók.

A tolnai vármegye székhelyről Mutzhausz Ildikó, Péter Györgyi, Pokol-Völgyi Judit, Szabó Zsolt és Konyecsni Gábor tanítványai érkeztek, míg Bonyhádról a táborvezető Kaufmann Gábor hozta tanoncait.

– A tábort Hegyiné Tóth Líviával, a PSN edzőjével közösen csináltuk volna, de ő sajnos lebetegedett, nem tudott jönni – osztotta meg velünk Kaufmann. – Őt helyettesíteni kellett, így Horgas Péter és Karsai Fanni, segített. Mindketten a tornászaim voltak Pécsen. A célunk az volt, hogy hozzunk létre egy évente ismétlődő regionális tábort, mert igény lenne rá.

Horgas a Ninja Warriorból lehet ismerős mindenkinek, a gyerekeknek bemutatót is tartott saját repertoárjából. Karsai rúdsportban versenyez, az Eb-n 6. lett. 

A tábor során a gyerekek délelőtt és délután is egy 2-2 órás edzésen vettek részt, közt pedig programok voltak. Az egyik támogató, a Zöld Poronty Tanoda és Élménykert jóvoltából például gyöngybékát fűztek a lányok. A pártfogók között a pécsiek olimpikonja, Jakabos Zsuzsanna, a SIPO Patika, az Anda Festékáruház, az Aqualine-Baranya és Neizer Zoltán borász is ott volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában