Labdarúgás

2024.08.18. 21:09

Nem jött ki jól a nagy adok-kapokból a Kozármisleny

Elvesztette veretlenségét a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 4. fordulójában egy ötgólos találkozón. A kék-fehérek vezettek is Kisvárdán, majd egyenlítettek, de utóbbi másodjára már nem sikerült.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Lüktető meccset játszott egymással a Kisvárda és a Kozármisleny, s az összecsapás 13. percében a kék-fehérek be is találtak. Egy szögletet követően egy visszafejelt labdát Kis Balázs bólintott a léc alá.

Nem tartott azonban sokáig a baranyaiak öröme, Molnár Gábor 25 méterre a kaputól egy igazítást követően kilőtte a jobb alsót.

A találattól vérszemet kapva érkezett is gyorsan a Misleny számára az újabb várdai keserű, amit Szpaszics tálalt. Egy visszagurított labdát helyezett el kapásból a felső sarokban.

A szünet előtt aztán a Kozármisleny tette tönkre Révész Attila szünetre tervezett beszédét. Kirchner és Kócs-Washburn kényszerítője után előbbi lőtte ki a hosszú felsőt.

A folytatásban mindkét csapat igyekezett döntésre vinni a meccset, végül a hazaiak próbálkozásai hoztak eredményt. Egy bedobás után Turi és Stefan ugrott fel fejelni, utóbbinak sikerült megcsúsztatnia a labdát, amit Lékai kiütött, de az asszisztens szerint a vonalon túlról, így megszerezte harmadik gólját a Kisvárda, s ezzel együtt a három pontot is.

KISVÁRDA MASTER GOOD–HR-RENT KOZÁRMISLENY 3–2 (2–2)
Labdarúgó NB II., 4. forduló. Kisvárda, Várkerti Stadion, 1000 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Horváth Róbert, Tőkés Róbert)
KISVÁRDA: Hrabina – Cipetic (Lippai 89.), Jovicic, Stefan, Körmendi (Széles 89.) – Matic (Soltész I., 62.), Osztrovka – Szpaszics, Molnár G. (Soltész D., 62.), Camaj (Gyurkó 84.) – Mesanovic. Vezetőedző: Révész Attila
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter (Beke, a szünetben), Horváth D., Vajda R., Turi (Barkóczi 83.) – Nagy E. (Rácz L. 83.), Major – Kiss B. (Debreceni 75.), Kócs-Washburn (Cipf 64.), Kirchner – Horváth P. Vezetőedző: Pinezits Máté
Gólszerzők: Molnár G. (18.), Szpaszics (21.), Stefan (77.) ill. Kiss B. (13.), Kirchner (41.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában