Kézilabda

2024.08.17. 21:26

Egyik napról a másikra stabilabbá vált a Komló

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Két nap alatt két győzelmet könyvelhetett el felkészülése során a Carbonex-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata. Pénteken az Ajkát, szombaton a horvát RK Vinkovcit győzte le. A nemzetközi kupában induló ellenfél már jóval masszívabb volt, mint a korábbi, de Jerkovicsék így is 30 fölé jutottak.

Carbonex-Komló–RK Bjelin Spačva Vinkovci (horvát) 34–25 (17–14)
Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés. Városi Sportközpont, 280 néző V: Csányi, Tóth D.
KOMLÓ: Merkovszki – Bogdanics 6, Rotim 3, Osztojics 1, Borsos 1, Jerkovics 4, Menyhárt 7/3. Csere: Siavoshi (k), Varga Sz. 2, Váczi 4, Ács 3, Németh B., Urbán 3, Bodnár, Pauló, Gulyás. Vezetőedző: György László
A Vinkovci legeredményesebb játékosai: Maroš 5, Žulj 4, Lašić 4.
Hétméteresek: 3/3, illetve 3/2. 
Kiállítások: 4, illetve 10 perc.
György László vezetőedző: – A tegnapi mérkőzéshez képest a védekezésünk most stabilabb volt. Annak ellenére, hogy több gólt kaptunk, biztatóbb volt ez a védekezés. A támadójátékunk is megfelelt az elvárásoknak, illetve örömteli, hogy a gyors ellentámadásokat a mérkőzésen végig tudtuk vinni, és a visszarendeződés is rendben volt. Biztatónak látom a jövőre nézve, amit a meccsen nyújtottak a srácok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában