Kosárlabda

2024.08.07. 09:58

Belevágott a melóba a Panthers a hét elején

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Hétfőn belevágott felkészülésébe a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amelynek elsődleges célja az élvonalban való bennmaradás lesz az idényben. A pontos erőviszonyok tudatában majd ezen még lehet változtatni a szezon során.

– Szerencsére volt egy két hónap, ami alatt kipihenhettem magam. Tele vagyok energiával, és dolgozni akarok. Remélem, hogy ezeket a pozitív energiákat a csapatnak is át tudom adni – kezdte a PVSK vezetőedzője, Szrecsko Szekulovics a klub rajtról készült beszámolójában. – Az első héten a 60-70 százaléka a teljes terhelésnek, amit csinálunk, utána indul az igazán kemény munka.

Sági Zoltán ügyvezető elmondta, a keret szinte kész, egy légiós érkezése várható még.

– A bajnokság után gyorsan összeállt a magyar mag, ez nagyon megnyugtató helyzet volt. Utána kellett sok légióssal tárgyalni, szerződéseket előkészíteni. Nem sikerült megegyezni mindenkivel, de akivel igen, remélem, nagy hasznára lesz a csapatnak – mondta a vezető. – Egy helyen változott a szakmai stáb is. Rab Gyula helyét Takács Máté vette át, egy fiatal szakember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában