Labdarúgás

2024.08.19. 11:21

A kegyetlen hőséggel is meg kellett küzdeni Lőrincen

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Négy forduló után veretlen a labdarúgó NB II.-ben a Szentlőrinc SE, de a Csákvár ellen megszakadt a győzelmi széria. A vendégek fel tudtak állni az egygólos hátrányból, s elcsentek egy pontot.

– Nagyon nehéz mérkőzés volt – kezdte értékelését Waltner Róbert, a Szentlőrinc SE vezetőedzője. – A Csákvár egy nagyon kellemetlen ellenfél, de erre készültünk is. Az időjárással is meggyűlt a bajunk, kegyetlen melegben kellett játszani. Emiatt mindkét csapatot dicséret illeti, mert ilyen hőségben nem egyszerű futballozni. Megszereztük a vezetést, nagy esélyünk volt, hogy megtartsuk a három pontot, sajnos ez most nem sikerült, mert egyszer belehibáztunk a védekezésbe. Így iksz lett, bár 1–1-nél is volt három ígéretes helyzetünk, amit nem sikerült értékesíteni. Összességében nézem, akkor négy meccs alatt a tíz pont, az jó, de ha egy csapat vezet 1–0-ra, akkor azt meg kell tartani. Dolgozunk tovább, hogy legközelebb ez sikerüljön!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában