Labdarúgás

2024.07.24. 10:04

Visszatér Pécsre a kőkemény védő

Kvanduk Bence

Fotó: Vereby-Csethe Bence/PMFC

Tovább építkezik a PMFC, s egy olyan labdarúgónak adott most szerződést, aki korábban az NB II.-ben is meghatározó tagja tudott lenni az együttesnek. Preklet Csaba írt alá újra a piros-feketéknél, aki a védelemben lehet az egyik legmegbízhatóbb pont Aczél Zoltán számára.

A 33 éves belső védő az első pécsi időszaka előtt Kecskeméten, Egerben, Zalaegerszegen és a Vasas színeiben is játszott az NB I-ben, de erősítette a másodosztályú Cegléd, a Tiszakécske és a Dorog együttesét, majd a III. kerültnél focizott. Legutóbb a román második vonalba feljutó nagyváradi FC Bihornál szerepelt.

– Eddigi pályafutásom során több klubban volt már lehetőségem játszani, de őszintén mondhatom, hogy sehol sem éreztem magam olyan jól, mint Pécsett, emiatt is örülök, hogy visszatérhetek. Nemsokára indul a bajnokság, amiből igyekszünk kihozni a legtöbbet. Bízom benne, hogy szép sikereket érünk majd el szezon során – osztotta meg gondolatait a védő a klub honlapjánál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában