Labdarúgás

2024.07.17. 10:05

Itthon kezd mind a két pécsi focicsapat

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Kihirdette a Magyar Labdarúgó-szövetség az NB III. csoportjainak beosztását, illetve eső három fordulójának programját. A PMFC és a PTE-PEAC egyaránt a Dél-nyugati csoportba került. A pécsiek ellenfelei eszerint a Kaposvári Rákóczi FC, a BFC Siófok, az FC Nagykanizsa, a Szekszárdi UFC, a Majosi SE, a Dunaharaszti MTK, az Iváncsa KSE, a Paksi FC II., az MTK Budapest II., az FTC II., a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, az FC Főnix, a Bonyhádi VLC, illetve az FC Dunaföldvár lesznek.

A 16 csapatos liga július 28-án rajtol majd el, és 2025. május 25-én ér véget. A négy bajnok között azt követően osztályozót rendeznek majd a két NB II.-es kieső pozíciójáért. Ezeket június első két vasárnapjára tervezik.

Az első fordulóban a PTE-PEAC a Szekszárdi UFC-t, míg a PMFC az FC Dunaföldvárt látja vendégül. Az elképzelhető, hogy mivel ugyanazt a pályát használja a két pécsi együttes, így szombat-vasárnap lesz a két találkozó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában