Labdarúgás

2024.07.08. 13:16

Hétvégi mesterhármasa után szerződést adott a pécsi csatárnak a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Bejelentette a Szentlőrinc SE NB II.-es labdarúgócsapata Tóth-Gábor Kristóf leigazolását, aki a hétvégi edzőmeccsen mesterhármasát lőtt és kiosztott egy gólpasszt korábbi együttese, a PMFC ellen. A csatár Pécsen nem lopta be magát a szurkolók szívébe, hiszen a kieséshez nagyban hozzájárult, hogy a 22 éves center 33 bajnoki mérkőzésen egyetlen találatot se jegyzett. Igaz, egy évvel korábban 13-szor volt eredményes, s ezzel házi gólkirálya volt a pécsi piros-feketéknek.

– Csupa jót hallottam a szentlőrinci klubról, ezért nagyon örültem az ajánlatuknak – fogalmazott Tóth-Gábor. – Kiváló közegbe érkeztem, visszakerültem a másodosztályba, emellett Waltner Róbert személyében egy tapasztalt, remek edzővel dolgozhatok együtt. Szeretném majd beverekedni magam a kezdőcsapatba, gólokkal és gólpasszokkal akarok hozzájárulni ahhoz, hogy a Szentlőrinc elérje a célját, bentmaradjon a másodosztályban. Nem mellesleg meg szeretném mutatni, hogy valójában mire is vagyok képes!

A labdarúgó Nagykanizsán ismerte meg a játék alapjait, majd a Szombathelyi Haladás akadémiáján csiszolta képességeit. Később a Budapest Honvéd, a Siófok és a Kazincbarcika kötelékeibe is tartozott mielőtt a PMFC-hez szerződött volna. Az NB I.-ben is bemutatkozhatott a fővárosi piros-feketéknél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában