Labdarúgás

2024.07.28. 21:15

Győzelemmel tért vissza a második vonalba a Lőrinc

A labdarúgó NB II. első fordulójában a Szentlőrinc megszerezte mind a három pontot. Az ajkai találkozón egy gól esett, azt Tóth-Gábor szerezte büntetőből.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Igyekezett az Ajka nagy nyomást helyezi az újonc Szentlőrincre, de a piros-feketéknek sikerült kiharcolniuk egy büntető az első félidő közepén, amit Tóth-Gábor értékesített. A jobb sarokba lőtt a csatár.

A fordulást követően mindkét együttes fokozta a tempót, de gól már nem született, így Waltner Róbert győzelemmel debütált a Lőrinc padján.

FC AJKA–SZENTLŐRINC 0–1 (0–1)
Labdarúgó NB II., 1. forduló. Ajka, Városi Sportcentrum, 800 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kulman Tamás, Király Zsolt)
FC AJKA: Horváth D. – Kitl (Bobál G., 46.), Tar, Frák, Kovács N. – Csizmadia (Horváth P., 78.), Tóth G. (Jagodics B., 69.) – Sejben, Pantovic (Szarka Á., 69.), Zsolnai R. – Borsos F. (Major G., 64.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
SZENTLŐRINC: Gyurján M. – Szekszárdi, Dinnyés, Keresztes, Stifter – Kesztyűs, Medgyesi (Hleba, 73.) Rab – Nagy R. (Tarcson, 73.), Tóth-Gábor, Helesh (Hajdú R., 73.). Vezetőedző: Waltner Róbert
Gólszerző: Tóth-Gábor (27. perc – 11-esből).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában