Labdarúgás

2024.07.22. 13:22

Egy nappal előrébb hozták a PMFC meccsét

Kvanduk Bence

Beelőzi a PMFC a riválisokat

Fotó: Lang Róbert

Meghallgatta a Magyar Labdarúgó-szövetség a PMFC és a PTE-PEAC kérését. A két együttes a labdarúgó NB III. első fordulójában egyaránt hazai pályán játszik, a Stadion utcában lesznek a meccsek. Éppen ezért azt szerették volna elérni a klubok, hogy legalább ne egymást követően kelljen a pályára kifutni, hanem egy nap csúszással. Az MLSZ ebbe egyezett bele, s a piros-feketék összecsapását most szombatra helyezte kivételesen. Az FC Dunaföldvár érkezik aznap 17.30-ra Pécsre. Pontosan 24 órával később az egyetemisták a Szekszárdot látják vendégül.

Egy héttel később a Magyar Kupa 1. fordulóját játsszák az együttesek, így a harmadosztály 2. köre a következő szerdára csúszik. Akkor a PEAC Kaposvárra, míg a PMFC Szekszárdra utazik. A harmadik játéknapon már ellentétes a két pécsi csapat sorsolása. A PTE együttese lesz itthon, a Nagykanizsa ellen játszik, míg a Pamacs a székesfehérvári FC Főnixhez utazik.

A pécsi együttesek programja az első 3 fordulóban

1. forduló

07. 27., 17.30: PMFC–FC Dunaföldvár
07. 28., 17.30: PTE-PEAC–Szekszárd UFC.

2. forduló

08. 07., 17.30: Szekszárdi UFC–PMFC, Kaposvári Rákóczi FC–PTE-PEAC.

3. forduló

08. 11., 17.30: PTE-PEAC–FC Nagykanizsa, FC Főnix–PMFC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában