Labdarúgás

2024.07.16. 16:11

A Vasasnál nevelkedő karmestert szerzett a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Vereby-Csethe Bence/PMFC

Folytatta együttese megerősítését az NB III.-as idény előtt a PMFC, amely ezúttal egy támadószellemű középpályás, Rabatin Richárd szignóját szerezte meg.

A 24 éves labdarúgó a II. kerületben, a Vasas-Pasarétnél, majd a Kubala Akadémián szívta magába a tudást. A felnőttek közt a III. kerületnél mutatkozott be 2018-ban, majd 2022-ben Mezőkövesdre, fél évvel később Ajkára igazolt. Az előző fél évben a BVSC-Zugló labdarúgója volt.

– Örülök, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klubnál játszhatok. Korábban már volt lehetőségem együtt dolgozni Aczél Zoltánnal, és hamar kiderült, hogy hasonló a felfogásunk a labdarúgás terén. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, pécsi kinevezését követően leültünk, hogy felvázolja nekem az elképzeléseit. Egyből megtetszett a koncepciója, majd pedig megtapasztalhattam, hogy milyen jó munka folyik az egyesületnél. Egyre inkább alakul a keret, s bízom benne, hogy mihamarabb csapattá érünk. Eddigi pályafutásom alatt megszerzett tapasztalataimmal szeretnék állandóságot nyújtani a pályán, annak érdekében, hogy segítsem a gárdát, hiszen közös célunk nem más, hogy eredményesek legyünk – mondta a középpályás a szerződéskötést követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában