Labdarúgás

2024.07.25. 19:25

A PMFC-től távozó Magyar Kupa-győztes edző segíti a Lőrincet

Bővítette edzői stábját a Szentlőrinc SE a labdarúgó NB II. rajtja előtt.

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A napokban hivatalosan is bejelentette a Szentlőrinc SE, hogy Waltner Róbert vezetőedző munkáját Czinkon Szabolcs is segíti majd, aki Mátyus János mellett dolgozott az előző szezon végén a PMFC-nél. A tréner Magyar Kupa-győztesnek vallhatja magát, hiszen Pisont István asszisztense volt, amikor 2020-ban a Budapest Honvéd megnyerte a sorozatot. Ő a másodedzői feladatokat látja majd el a szezon során Szolga Goránnal egyetemben.

– Nagy lehetőségnek tartom, hogy ismét egy NB II.-es klubnál dolgozhatok – fogalmazott Czinkon Szabolcs. – A szentlőrinci megkeresést jó visszajelzésként értékelem az eddigi munkámat illetően, ezért nagy örömmel mondtam igent az ajánlatra. Az itt eltöltött három hetem megerősített abban, hogy jól döntöttem: bonyhádi vagyok, vagyis egy kisvárosból jöttem, és rögtön megfogott az itteni barátságos, családias légkör. Nagyon szimpatikus ez a klub, jól érzem magam. Bízom benne, hogy a szakmai munkámmal sokat tudok majd segíteni a vezetőedzőnek, miként abban is, hogy a tudásom is hozzájárul ahhoz, hogy a csapatunk elérje a célját, és bentmaradjon a másodosztályban. Mindenkinek meg fogjuk nehezíteni a dolgát, és minden egyes mérkőzésen az utolsó utáni pillanatig fogunk harcolni. Bízom benne, hogy közös erővel szép dolgokat viszünk majd véghez Szentlőrincen, és egy sikeres, eredményes szezont produkálunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában