Labdarúgás

2024.07.16. 15:45

A PMFC csapatkapitánya Mislenybe igazolt

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újabb keserű pirulát kellett lenyelnie a PMFC szurkolóinak, amikor az NB II.-ből kieső klub bejelentette, hogy a csapatkapitánya, Rácz László nem lesz ott a harmadosztályban, hogy segítsen az együttesnek visszakapaszkodnia, ehelyett a megyei rivális HR-Rent Kozármislenyt fogja majd erősíteni kölcsönben.

Rácz 2019 óta volt oszlopos tagja a piros-feketéknek, előtte a SZEOL-t erősítette, volt a Nagyatád, a Kaposvár s a Hódmezővásárhely labdarúgója is. Az előző idényben 23-szor lépett pályára, a PMFC nyolc győzelméből heten a pályán volt, igaz, a nagy vereségekben is akadt szerepe. Ez nem változtat persze azon, hogy nélküle, amikor sérült volt, hat pontot gyűjtött az együttes, míg vele a csapatban harmincat.

– Ez egy nagyszerű lehetőség számomra! Alig várom, hogy találkozzak a csapattársaimmal, és közösen érjünk el nagyszerű eredményeket. Készen állok arra, hogy a legjobbamat nyújtsam, és hozzájáruljak a csapat sikereihez – jelentette ki Rácz László a kék-fehérek bejelentésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában